KRUCHE CIASTECZKA FRANCUSKIE CRÊPES DENTELLE

Lubimy je za finezję i wyrafinowanie, za kruchość oraz lekkość nie mające sobie równych, za delikatność smaku masła i karmelu...
"To najprawdopodobniej najbardziej finezyjne ciastka świata..."
KONFITURA Z FIG PROWANSALSKICH I PŁATKÓW RÓŻY Z GRASSE 115g

Wyjątkowe połączenie prawdziwych smaków Prowansji z subtelną nutą imbiru zachowanych w oryginalnej kreacji pary japońskich cukierników. Piękne i niepowtarzalne, o zniewalającym aromacie. Dla lubiących smakować zmysłami.
Prix Epicures Or 2019 - nagroda zdobyta w Paryżu za najlepsze konfitury roku. Smaki Francji i Japonii. 100% bio.
Wysyłka w: 24 godziny
KARMELKI Z KRAINY KARMELU Z WANILIĄ Z MADAGASKARU

Robione ręcznie z najwyższej klasy składników przez specjalistów od karmelu z Bretanii. Z luksusowym masłem Bordier solonym rzadką solą nacre de sel, używanym przez największych szefów kuchni we Francji. I wykończone delikatną nutą wanilii z Madagaskaru... Słodki rarytas o smaku dziecięcych lat. Prawdziwy, naturalny, rozpływający się w ustach. Kęs przyjemności smakowania i odkrywania prostych słodyczy z dzieciństwa w szlachetnej odsłonie.
Wysyłka w: 24 godziny
KREM CZEKOLADOWY VALRHONA Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI

Chocolat praliné Craquant - to naturalny, wykonany metodami tradycyjnymi czekoladowy krem do smarowania z wysokogatunkowej czekolady Valrhona z drobno pokruszonymi migdałami i orzechami laskowymi pochodzenia włoskiego. Wyrafinowany, subtelny, o aksamitnej, lekko chrupiącej teksturze i harmonijnym połączniu nut smakowych. Wykonany we Francji przez mistrzów cukiernictwa, zadowoli najbardziej wymagających amatorów czekoladowo-orzechowych doznań. Zdrowy, bez oleju palmowego.
SYROP Z PIEPRZU TASMAŃSKIEGO – NATURA WE FLAKONIE 250 ml

Rzadki, wyjątkowy syrop z pieprzu tasmańskiego zaskakuje aromatem i smakiem. Ma przepiękny zapach przypominający mirt, z nutami drzewnymi, herbatą, jałowcem, odrobiną goździka, liścia laurowego i gałki muszkatołowej. Jego pieprzny smak łagodzi słodycz syropu. To must have w Twojej kuchni. Zdrowy i całkowicie rzemieślniczy, bez aromatów, nawet tych naturalnych. Stworzony przez prawdziwego alchemika z Francji.
Więcej...
Wysyłka w: 24 godziny
KREM Z CZEKOLADY VALRHONA I ORZECHÓW LASKOWYCH Z WŁOCH (PROMO)

Miłośnicy czekoladowo-orzechowych kremów w końcu będą zachwyceni! Delikatny, lekki i niezwykle aksamitny. Wykonany w sposób rzemieślniczy i wyłącznie ze składników wysokiej jakości: orzechów laskowych z Włoch oraz cenionej przez mistrzów cukiernictwa francuskiej czekolady VALRHONA. Zdrowa przyjemność, której nie można się oprzeć. Zjesz bez poczucia winy. I poczujesz różnicę!
*PROMOCJA
Wysyłka w: 24 godziny
PRALINÉ Z MIGDAŁÓW Z PROWANSJI I CZARNEGO SEZAMU

Smaki Francji i Japonii. Prażone migdały z Prowansji połączone z czarnym sezamem i karmelizowanym cukrem trzcinowym blond o waniliowej nucie czyli typowo japoński smak oparty na francuskich składnikach cukierniczych. Niecodzienna pralina, która zadowoli nie tylko amatorów pasty z czarnego sezamu, ciekawych nowych interpretacji japońskiego klasyka. 100% bio.
Wysyłka w: 24 godziny
SŁONY KARMEL Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI – DELICJA Z BRETANII 220g

To kolejne spełnienie w serii kremów bretońskiego producenta karmelowych i czekoladowych przysmaków. Po prostu je uwielbiamy! Naturalne, wykonane ręcznie, z najlepszych składników, bez barwników i konserwantów. Karmel jest nadzwyczajnie aksamitny, lekki i delikatnie słony, z drobinami orzechów i migdałów. Prawdziwa delicja z francuskiej Bretanii!
Wysyłka w: 24 godziny
SYROP Z ZIARNAMI WANILII Z TAHITI – NATURA WE FLAKONIE 250 ml

Zaskakuje aromatem i subtelnością połączeń smakowych, które nie mają sobie równych. Zdrowy i całkowicie rzemieślniczy, bez aromatów, nawet tych naturalnych. Będzie doceniony przez uważnego konsumenta, czułego na naturalny skład, harmonię smaków i umiejętności producenta. Ekskluzywny syrop z ziarnami wanilii z Tahiti stworzony przez francuskiego alchemika.
Wysyłka w: 24 godziny
MOMO3CHOCS - SZOKUJĄCA MIESZANKA SMAKÓW

Karmelizowane migdały z Prowansji oblane peruwiańską czekoladą z ziaren kakao Criollo z płatkami skrystalizowanego imbiru z Peru – to mieszanka szlachetnych składników i wyrafinowanych smaków.
Prix Epicures Bronze 2020 w Paryżu.
Niecodzienne wrażenia, jeśli damy szansę naszym kubkom smakowym, żeby odebrały te smaki jednocześnie...
Wysyłka w: 24 godziny