KREM Z CZEKOLADY VALRHONA I ORZECHÓW LASKOWYCH Z WŁOCH

KREM Z CZEKOLADY  VALRHONA I ORZECHÓW LASKOWYCH Z WŁOCH
KREM Z CZEKOLADY VALRHONA I ORZECHÓW LASKOWYCH Z WŁOCH

Miłośnicy czekoladowo-orzechowych kremów w końcu będą zachwyceni! Delikatny, lekki i niezwykle aksamitny. Wykonany w sposób rzemieślniczy i wyłącznie ze składników wysokiej jakości: orzechów laskowych z Włoch oraz cenionej przez mistrzów cukiernictwa francuskiej czekolady VALRHONA. Zdrowa przyjemność, której nie można się oprzeć. Zjesz bez poczucia winy. I poczujesz różnicę!

Więcej...

Cena: 42,00 zł
szt.

KARMELKI FRANCUSKIE Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI

KARMELKI FRANCUSKIE Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI
KARMELKI FRANCUSKIE Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI

Naturalne, słone karmelki z Bretanii o orzechowo-migdałowym smaku. Wypracowane z pasją przez parę bretońskich rękodzielników i wykonane metodami tradycyjnymi przy użyciu składników najwyższej jakości. Poczujesz w nich szlachetność masła z manufaktury Bordier z subtelną nutą zbieranej ręcznie rzadkiej soli perłowej. Delikatne i bardzo przyjemne. Dla smakoszy, nie tylko tych najmłodszych...

Tym, którzy nie mogą spożywać orzechów, proponujemy karmelki z wanilią z Madagaskaru - klik

Więcej...

Cena: 36,50 zł
szt.

KREM CZEKOLADOWY VALRHONA Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI

KREM CZEKOLADOWY  VALRHONA Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI
KREM CZEKOLADOWY VALRHONA Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI

Chocolat praliné Craquant - to naturalny, wykonany metodami tradycyjnymi czekoladowy krem do smarowania z wysokogatunkowej czekolady Valrhona z drobno pokruszonymi migdałami i orzechami laskowymi pochodzenia włoskiego. Wyrafinowany, subtelny, o aksamitnej, lekko chrupiącej teksturze i harmonijnym połączniu nut smakowych. Wykonany we Francji przez mistrzów cukiernictwa, zadowoli najbardziej wymagających amatorów czekoladowo-orzechowych doznań. Zdrowy, bez oleju palmowego.

Więcej...

Cena: 42,00 zł
szt.

KARMELKI Z KRAINY KARMELU Z WANILIĄ Z MADAGASKARU

KARMELKI Z KRAINY KARMELU Z WANILIĄ Z MADAGASKARU
KARMELKI Z KRAINY KARMELU Z WANILIĄ Z MADAGASKARU

Robione ręcznie z najwyższej klasy składników przez specjalistów od karmelu z Bretanii. Z luksusowym masłem Bordier solonym rzadką solą nacre de sel, używanym przez największych szefów kuchni we Francji. I wykończone delikatną nutą wanilii z Madagaskaru... Słodki rarytas o smaku dziecięcych lat. Prawdziwy, naturalny, rozpływający się w ustach. Kęs przyjemności smakowania i odkrywania prostych słodyczy z dzieciństwa w szlachetnej odsłonie.  

Więcej...

Cena: 34,20 zł
szt.

SŁONY KARMEL - Z MASŁEM BORDIER, NACRE DE SEL I WANILIĄ Z MADAGASKARU

SŁONY KARMEL - Z MASŁEM BORDIER, NACRE DE SEL I WANILIĄ Z MADAGASKARU
SŁONY KARMEL - Z MASŁEM BORDIER, NACRE DE SEL I WANILIĄ Z MADAGASKARU

Perfekcyjnie aksamitny krem z karmelu, z wysokiej klasy masłem Bordier, rzadką solą - nacre de sel i wanilią z Madagaskaru. Wyprodukowany metodami tradycyjnymi w Bretanii przez specjalistów od słonego karmelu. 

Lubimy go za zasakującą gładkość i łagodność w ustach, za słodki, intensywny aromat i delikatnie słony smak. Za elegancką prostotę i za to, że wystarczy jedna łyżeczka, żeby zastąpić z satysfakcją niejedno "coś słodkiego".

Więcej…

Cena: 37,00 zł

AUTENTYCZNE "CALISSONS" Z FRANCUSKIEJ PROWANSJI

AUTENTYCZNE "CALISSONS" Z FRANCUSKIEJ PROWANSJI
AUTENTYCZNE "CALISSONS" Z FRANCUSKIEJ PROWANSJI

Delikatny i rozpływający się w ustach. Calisson de Provence to jeden z najstarszych specjałów francuskiej Prowansji. I… jeden z siedmiu grzechów głównych. Wykonany z umieszczonej na spodzie z opłatka masy z drobno mielonych migdałów, kandyzowanego melona i słodkiej skórki pomarańczy z dodatkiem likieru pomarańczowego… I do tego polany lukrem królewskim. To flagowy produkt confiserie Manon, która wodzi na pokuszenie od 1951 roku.

Więcej...     

Cena: 42,50 zł
szt.
  • nowość

KRUCHE CIASTECZKA FRANCUSKIE CRÊPES DENTELLE

KRUCHE CIASTECZKA FRANCUSKIE CRÊPES DENTELLE
KRUCHE CIASTECZKA FRANCUSKIE CRÊPES DENTELLE

Lubimy je za finezję i wyrafinowanie, za kruchość oraz lekkość nie mające sobie równych, za delikatność smaku masła i karmelu...

"To najprawdopodobniej najbardziej finezyjne ciastka świata..."

Więcej…

Cena: 21,00 zł
szt.

PRALINÉ Z MIGDAŁÓW Z PROWANSJI I JAPOŃSKIEJ HERBATY MATCHA

PRALINÉ Z MIGDAŁÓW Z PROWANSJI I JAPOŃSKIEJ HERBATY MATCHA
PRALINÉ Z MIGDAŁÓW Z PROWANSJI I JAPOŃSKIEJ HERBATY MATCHA

Migdały z ekologicznych upraw Prowansji, zielona herbata matcha grand cru Uji z organicznych plantacji Japonii, cukier trzcinowy nierafinowany z Brazylii...

To niezwykła kompozycja smakowa. Wyrafinowana, oryginalna i absolutnie doskonała. 100% bio.

Prix Epicures Or 2018 - nagroda zdobyta w Paryżu za najlepszy produkt roku w swej kategorii.

Więcej...

Cena: 46,00 zł
szt.
  • nowość

KONFITURA Z FIG PROWANSALSKICH I PŁATKÓW RÓŻY Z GRASSE 240g

KONFITURA Z FIG PROWANSALSKICH I PŁATKÓW RÓŻY  Z GRASSE 240g
KONFITURA Z FIG PROWANSALSKICH I PŁATKÓW RÓŻY Z GRASSE 240g

Wyjątkowe połączenie prawdziwych smaków Prowansji z subtelną nutą imbiru zachowanych w oryginalnej kreacji pary japońskich cukierników. Piękne i niepowtarzalne, o zniewalającym aromacie. Dla lubiących smakować zmysłami.

Prix Epicures Or 2019 - nagroda zdobyta w Paryżu za najlepsze konfitury roku. Smaki Francji i Japonii. 100% bio.

Więcej…

Cena: 54,00 zł
szt.

NUGAT Z MIGDAŁEM I PISTACJĄ Z MIODEM LAWENDOWYM

NUGAT Z MIGDAŁEM I PISTACJĄ Z MIODEM LAWENDOWYM
NUGAT Z MIGDAŁEM I PISTACJĄ Z MIODEM LAWENDOWYM

To jeden z najbardziej rozpoznawalnych specjałów francuskiej Prowansji. Wykonany w sposób rzemieślniczy przez manufakturę Manon, rozpieszcza amatorów jej nugatu od 1951 roku. Delikatny, naturalny, z lawendowym miodem z pól prowansalskich…

Więcej...

Cena: 27,00 zł
szt.
  • nowość
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl