KREM Z CZEKOLADY VALRHONA I ORZECHÓW LASKOWYCH Z WŁOCH
Miłośnicy czekoladowo-orzechowych kremów w końcu będą zachwyceni! Delikatny, lekki i niezwykle aksamitny. Wykonany w sposób rzemieślniczy i wyłącznie ze składników wysokiej jakości: orzechów laskowych z Włoch oraz cenionej przez mistrzów cukiernictwa francuskiej czekolady VALRHONA. Zdrowa przyjemność, której nie można się oprzeć. Zjesz bez poczucia winy. I poczujesz różnicę!
Wysyłka w: 24 godziny
KREM CZEKOLADOWY VALRHONA Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI
Chocolat praliné Craquant - to naturalny, wykonany metodami tradycyjnymi czekoladowy krem do smarowania z wysokogatunkowej czekolady Valrhona z drobno pokruszonymi migdałami i orzechami laskowymi pochodzenia włoskiego. Wyrafinowany, subtelny, o aksamitnej, lekko chrupiącej teksturze i harmonijnym połączniu nut smakowych. Wykonany we Francji przez mistrzów cukiernictwa, zadowoli najbardziej wymagających amatorów czekoladowo-orzechowych doznań. Zdrowy, bez oleju palmowego.
42,00 zł
PRALINÉ Z MIGDAŁÓW Z PROWANSJI I ŚWIEŻEGO IMBIRU Z PERU
Unikalna kreacja japońsko-francuskich cukierników o gęstej teksturze chrupiącej praliny i świeżości imbiru wplecionej w delikatny smak migdałów. Subtelna i wyrazista zarazem. Zaskakująca i wielozadaniowa.
42,00 zł
PRALINÉ Z MIGDAŁÓW Z PROWANSJI I CZARNEGO SEZAMU
Smaki Francji i Japonii. Prażone migdały z Prowansji połączone z czarnym sezamem i karmelizowanym cukrem trzcinowym blond o waniliowej nucie czyli typowo japoński smak oparty na francuskich składnikach cukierniczych. Niecodzienna pralina, która zadowoli nie tylko amatorów pasty z czarnego sezamu, ciekawych nowych interpretacji japońskiego klasyka. 100% bio.
42,00 zł
SYROP Z ROZMARYNU Z ANYŻEM GWIAZDKOWYM– NATURA WE FLAKONIE 250 ml
Zaskakuje aromatem i subtelnością połączeń smakowych, które nie mają sobie równych. Zdrowy i całkowicie rzemieślniczy, bez aromatów, nawet tych naturalnych. Będzie doceniony przez uważnego konsumenta, czułego na naturalny skład, harmonię smaków i umiejętności producenta. Niecodzienny syrop z rozmarynu z anyżem gwiazdkowym stworzony przez prawdziwego alchemika z Francji.
Więcej...
43,00 zł
GIANDUIOTTO Z ORZECHÓW LASKOWYCH Z PIEMONTU IGP - GUIDO GOBINO TURYN 150g
Jako pierwsi w Polsce, Smaki Wysokie mają zaszczyt przedstawić perłę włoskiej tradycji czekoladowej - Guido Gobino z Turynu i jego największą specjalność – słynne czekoladki Gianduiotto z orzechów laskowych z Piemontu IGP. Guido Gobino jest uznawany za jednego z najlepszych we Włoszech mistrzów czekoladowego rzemiosła. Zapraszamy po najprawdziwsze z prawdziwych Gianduiotto z Turynu i niebywałe czekoladowe doznania!
Wysyłka w: 24 godziny
SYROP Z ZIAREN FENKUŁU Z LIMONKĄ – NATURA WE FLAKONIE 250 ml
Zaskakuje aromatem i subtelnością połączeń smakowych, które nie mają sobie równych. Zdrowy i całkowicie rzemieślniczy, bez aromatów, nawet tych naturalnych. Będzie doceniony przez uważnego konsumenta, czułego na naturalny skład, harmonię smaków i umiejętności producenta. Cudowny syrop z ziaren fenkułu z limonką stworzony przez prawdziwego alchemika z Francji.
44,00 zł
MOMO3CHOCS - SZOKUJĄCA MIESZANKA SMAKÓW 80g
Karmelizowane migdały z Prowansji oblane peruwiańską czekoladą z ziaren kakao Criollo z płatkami skrystalizowanego imbiru z Peru – to mieszanka szlachetnych składników i wyrafinowanych smaków.
Prix Epicures Bronze 2020 w Paryżu.
Niecodzienne wrażenia, jeśli damy szansę naszym kubkom smakowym, żeby odebrały te smaki jednocześnie...
Wysyłka w: 24 godziny
TONKA Z GUJANY FRANCUSKIEJ - REWOLUCYJNE DANIA I DESERY 50g
Niezwykle aromatyczna przyprawa do słodkich deserów i wytrawnych dań. Wystarczy tylko szczypta, by to, co znaliśmy do tej pory wywrócić do góry nogami.
Kto raz spróbuje ziaren tonki nie zazna spokoju, bez końca będzie chciał eksperymentować do czego jeszcze je wykorzystać.
Wysyłka w: 24 godziny
PRALINÉ Z MIGDAŁÓW Z PROWANSJI I JAPOŃSKIEJ HERBATY MATCHA
Migdały z ekologicznych upraw Prowansji, zielona herbata matcha grand cru Uji z organicznych plantacji Japonii, cukier trzcinowy nierafinowany z Brazylii...
To niezwykła kompozycja smakowa. Wyrafinowana, oryginalna i absolutnie doskonała. 100% bio.
Prix Epicures Or 2018 - nagroda zdobyta w Paryżu za najlepszy produkt roku w swej kategorii.
46,00 zł