FOIE GRAS Z KACZKI MULARD W CAŁOŚCI - 200g

Całe, ugotowane wątróbki z kaczek mulard, najlepszych do sporządzania foie gras - symbolu wytworności gastronomii francuskiej. Producent - Maison Dupérier - uznany wytwórca z regionu Sud-Ouest z długimi tradycjami rodzinnymi, gdzie od pokoleń stawia się na jakość i autentyczność.
Delikatne i aksamitne. Serwować z szampanem lub winami typu Sauternes, Loupiac, Montbazillac...
Wysyłka w: 24 godziny
RILLETTES Z PULARDY Z CZARNĄ TRUFLĄ

Rillettes - to w kuchni francuskiej mięsne smarowidło do pieczywa. Delikatne, z soczystm mięsem o wyrazistym smaku i apetycznym aromacie. Z konfitowanej pulardy francuskiej z dodatkiem czarnej trufli będzie wyborną przystawką, nawet na wyjątkowe przyjęcia. Produkt nagrodzony w Paryżu prestiżową nagrodą Prix Epicures 2018.
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KARCZOCH I CZARNA TRUFLA ZIMOWA 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z karczochów i czarnej trufli zimowej w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KARCZOCH, CYTRYNA I MIGDAŁ 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z karczochów, cytryny i migdałów w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KASZTAN I BOROWIK PIECZONY 110g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Doskonała kompozycja smakowa z kasztanów i pieczonych borowików, w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
PRAWDZIWY SOS PONZU Z YUZU - 230 LAT JAPOŃSKIEJ TRADYCJI 150 ml

Japoński, ręcznie robiony sos sojowy z sokiem owocu yuzu urzeka niecodziennym smakiem, lekką teksturą i naturalną świeżością. Jakość składników i tradycyjne metody produkcji Kinbue Fueki Shoyu sprawiają, że to bez wątpienia jeden z najlepszych sosów ponzu. Wytworzony z sosu sojowego saishikomi z podwójnej fermentacji z dodatkiem niezwykłych cytrusowych nut yuzu...
Wysyłka w: 24 godziny
MUSZTARDA Z LISTKAMI KOLENDRY I KANDYZOWANĄ POMARAŃCZĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.
Musztarda z listkami kolendry i kandyzowaną pomarańczą… Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.
Wysyłka w: 24 godziny
RZEMIEŚLNICZY KREM AIOLI WEGE Z ZIARNEM FENKUŁU 110g

Wykwintny, francuski krem aioli dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa aioli z ziarnami kopru włoskiego w połączeniu z idealnie aksamitną teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny przysmak na bazie majonezu, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - GROSZEK, MIĘTA I ORZECH NERKOWCA 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z zielonego groszku, mięty i orzecha nerkowca w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
Wysyłka w: 24 godziny
SÓL MORSKA Z GRECJI WĘDZONA NA ZIMNO DYMEM BUKOWYM 100% naturalna 90gr

Ekskluzywna i rzadko spotykana. Pozyskiwana z wód Morza Jońskiego, suszona w greckim słońcu i wędzona na zimno dymem bukowym przez 140 godzin.
Wystarczy tylko szczypta, aby wydarzyło się coś bardzo przyjemnego...
Wysyłka w: 24 godziny