FOIE GRAS Z KACZKI MULARD W CAŁOŚCI - 200g

FOIE GRAS Z KACZKI MULARD W CAŁOŚCI - 200g
FOIE GRAS Z KACZKI MULARD W CAŁOŚCI - 200g

Całe, ugotowane wątróbki z kaczek mulard, najlepszych do sporządzania foie gras - symbolu wytworności gastronomii francuskiej. Producent - Maison Dupérier - uznany wytwórca z regionu Sud-Ouest z długimi tradycjami rodzinnymi, gdzie od pokoleń stawia się na jakość i autentyczność.

Delikatne i aksamitne. Serwować z szampanem lub winami typu Sauternes, Loupiac, Montbazillac...

Więcej…

Cena: 159,00 zł
szt.
  • nowość

PASTA Z CZARNEJ TRUFLI LETNIEJ 73% 50g

PASTA Z CZARNEJ TRUFLI LETNIEJ 73% 50g
PASTA Z CZARNEJ TRUFLI LETNIEJ 73% 50g

Wykwintna pasta z czarnej trufli letniej to aż 73% trufli i 8% soku z tego ekskluzywnego przysmaku. Nie zawiera innych gatunków grzybów i jest świetną alternatywą dla świeżej trufli. Ma bardzo intensywny aromat i głęboki smak. Już niewielka ilość wystarczy, aby postawić na stół wyborną przystawkę lub eleganckie danie i cieszyć się smakiem luksusu.

Więcej...

Cena: 57,00 zł
szt.
  • nowość

MUSZTARDA Z BOROWIKIEM I WĘDZONĄ HERBATĄ 100g

MUSZTARDA Z BOROWIKIEM I WĘDZONĄ HERBATĄ 100g
MUSZTARDA Z BOROWIKIEM I WĘDZONĄ HERBATĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w prestiżowej restauracji Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył unikalną gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.

Musztarda z borowikiem i wędzoną herbatą... Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.

Więcej…

Cena: 19,20 zł
szt.
  • nowość

SOS SOJOWY SUKIYAKI Z SOSEM Z RYBY LATAJĄCEJ I DASHI Z BONITO, 200ml

SOS SOJOWY SUKIYAKI Z SOSEM Z RYBY LATAJĄCEJ I DASHI Z BONITO,  200ml
SOS SOJOWY SUKIYAKI Z SOSEM Z RYBY LATAJĄCEJ I DASHI Z BONITO, 200ml

Wysokiej klasy rzemieślniczy sos sojowy wykonany przez japońskiego mistrza rzemiosła Daitoku Shoyu. Wielowarstwowy, subtelny, słodko-słony, delikatnie jodowany z elegancką harmonią smaków naturalnie fermentowanego sosu sojowego, mirinu, sake, cukru trzcinowego, sosu z ryby latającej i dashi z bonito. To nie tylko baza do bulionu do sporządzenia słynnej japońskiej potrawy sukiyaki, ale także doskonały dodatek do potraw z woka, pieczeni, zup, japońskiego makaronu czy sushi... Tak smakuje sos wytwarzany metodami tradycyjnymi. Poczuj różnicę!

Więcej...

Cena: 44,80 zł
szt.

OLIWA Z OLIWEK AOP - NAJCZĘŚCIEJ NAGRADZANA WE FRANCJI 250 ml

OLIWA Z OLIWEK AOP - NAJCZĘŚCIEJ NAGRADZANA WE FRANCJI 250 ml
OLIWA Z OLIWEK AOP - NAJCZĘŚCIEJ NAGRADZANA WE FRANCJI 250 ml

Odkryj najbardziej nagradzaną oliwę z oliwek we Francji wyprodukowaną w posiadłości Château Virant w Prowansji. Jest pełna smaku, gładka i wyważona, o świeżym zapachu trawy, z nutami zielonego jabłka i migdałów. Zbiór z 2019. FoodStyleEmotions! 

Więcej…

Cena: 50,00 zł
szt.

SÓL Z GUÉRANDE Z TRUFLĄ LETNIĄ - DWA DIAMENTY W JEDNYM SŁOICZKU

SÓL Z GUÉRANDE Z TRUFLĄ LETNIĄ - DWA DIAMENTY W JEDNYM SŁOICZKU
SÓL Z GUÉRANDE Z TRUFLĄ LETNIĄ - DWA DIAMENTY W JEDNYM SŁOICZKU

Sól z Guérande IGP z letnią truflą to propozycja dla amatorów truflowych doznań. Kilka kryształków wystarczy, aby wypełnić dania zapachem trufli, a tym najprostszym nadać charakter świąteczny. Zwykłe jajko na miękko staje się zupełnie niezwykłe, a focaccia jeszcze bardziej włoska.

Więcej...

Cena: 32,90 zł
szt.

MUSZTARDA Z LISTKAMI KOLENDRY I KANDYZOWANĄ POMARAŃCZĄ 100g

MUSZTARDA Z LISTKAMI KOLENDRY I KANDYZOWANĄ POMARAŃCZĄ 100g
MUSZTARDA Z LISTKAMI KOLENDRY I KANDYZOWANĄ POMARAŃCZĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.

Musztarda z listkami kolendry i kandyzowaną pomarańczą… Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.

Więcej…

Cena: 19,20 zł
szt.
  • nowość

PARMIGIANO REGGIANO - PARMEZAN STARZONY 4 LATA - 300/302g

PARMIGIANO REGGIANO - PARMEZAN  STARZONY 4 LATA - 300/302g
PARMIGIANO REGGIANO - PARMEZAN STARZONY 4 LATA - 300/302g

To prawdziwy, niezwykły „stravecchione”- parmezan leżakujący 4 lata. Rzadki i szlachetny, o intrygującym smaku, intensywnym, dojrzałym zapachu i doskonałej kruchości. Wszystko, co powinien mieć parmezan zasługujący na swoją nazwę.

Więcej…

Cena: 54,00 zł

SÓL MORSKA Z GRECJI WĘDZONA NA ZIMNO DYMEM BUKOWYM 100% naturalna

SÓL MORSKA Z GRECJI WĘDZONA NA ZIMNO DYMEM  BUKOWYM 100% naturalna
SÓL MORSKA Z GRECJI WĘDZONA NA ZIMNO DYMEM BUKOWYM 100% naturalna

Ekskluzywna i rzadko spotykana. Pozyskiwana z wód Morza Jońskiego, suszona w greckim słońcu i wędzona na zimno dymem bukowym przez 140 godzin.

Wystarczy tylko szczypta, aby wydarzyło się coś bardzo przyjemnego...

Więcej…

Cena: 29,90 zł
szt.

MIRT ANYŻOWY - WONNA RZADKOŚĆ Z AUSTRALII

MIRT ANYŻOWY - WONNA RZADKOŚĆ Z AUSTRALII
MIRT ANYŻOWY - WONNA RZADKOŚĆ Z AUSTRALII

Autentyczny, dziko rosnący, rzadki. Rośnie w deszczowych lasach tropikalnych Australii. Ma przepiękny zapach i bogaty bukiet. Szczypta mirtu to cała gama świeżych nut: zielony anyż i lukrecja, koper włoski, anyż gwiazdkowy i estragon… wykończone lekką pikantnością i zabarwione delikatną goryczką.

Więcej…

Cena: 53,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl