TERRINA Z DZIKIEGO JELENIA ZE SMARDZAMI 180g
Terrina z dzikiego jelenia ze smardzami to prawdziwe doświadczenie kulinarne, które subtelnie łączy szlachetność dziczyzny z delikatnością tych aromatycznych grzybów. Wykonana we Francji z najwyższej jakości składników, ujawnia odważne i smaczne połączenie, które zadowoli najbardziej wyrafinowane podniebienia. Tylko w Smaki Wysokie!
Wysyłka w: 24 godziny
SÓL Z GUÉRANDE Z TRUFLĄ LETNIĄ - DWA DIAMENTY W JEDNYM SŁOICZKU 100g
Sól z Guérande IGP z letnią truflą to propozycja dla amatorów truflowych doznań. Kilka kryształków wystarczy, aby wypełnić dania zapachem trufli, a tym najprostszym nadać charakter świąteczny. Zwykłe jajko na miękko staje się zupełnie niezwykłe, a focaccia jeszcze bardziej włoska.
Wysyłka w: 24 godziny
SÓL MORSKA Z GRECJI WĘDZONA NA ZIMNO DYMEM BUKOWYM 100% naturalna 90gr
Ekskluzywna i rzadko spotykana. Pozyskiwana z wód Morza Jońskiego, suszona w greckim słońcu i wędzona na zimno dymem bukowym przez 140 godzin.
Wystarczy tylko szczypta, aby wydarzyło się coś bardzo przyjemnego...
29,90 zł
SOS ŚMIETANOWY ZE SMARDZAMI - SZEF KUCHNI ZROBIŁ GO ZA CIEBIE 180g
Kto nie lubi smardzów? Ale kto często je jada? Pragnieniu wychodzi naprzeciw gotowy sos śmietanowy z tymi aromatycznymi grzybami. Stworzony przez eksperta od sosów z francuskiej Prowansji, pozwoli cieszyć się potrawami z dodatkiem kremu o orzechowo-korzennym smaku i niecodziennym aromacie.
28,00 zł
SOS SOJOWY SUKIYAKI Z SOSEM Z RYBY LATAJĄCEJ I DASHI Z BONITO 200 ml
Wysokiej klasy rzemieślniczy sos sojowy wykonany przez japońskiego mistrza rzemiosła Daitoku Shoyu. Wielowarstwowy, subtelny, słodko-słony, delikatnie jodowany z elegancką harmonią smaków naturalnie fermentowanego sosu sojowego, mirinu, sake, cukru trzcinowego, sosu z ryby latającej i dashi z bonito. To nie tylko baza do bulionu do sporządzenia słynnej japońskiej potrawy sukiyaki, ale także doskonały dodatek do potraw z woka, pieczeni, zup, japońskiego makaronu czy sushi... Tak smakuje sos wytwarzany metodami tradycyjnymi. Poczuj różnicę!
44,90 zł
SOS NA CZERWONYM WINIE Z TRUFLĄ LETNIĄ – SZEF KUCHNI ZROBIŁ GO ZA CIEBIE 180g
Kto nie lubi trufli? Ale kto często je jada? Pragnieniu wychodzi naprzeciw gotowy sos na czerwonym winie z tym wybornym grzybem. Stworzony przez eksperta od sosów z francuskiej Prowansji, pozwoli cieszyć się potrawami z dodatkiem kremu o truflowym smaku i niezwykłym aromacie
28,00 zł
RZEMIEŚLNICZY KREM AIOLI WEGE Z ZIARNEM FENKUŁU 110g
Wykwintny, francuski krem aioli dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa aioli z ziarnami kopru włoskiego w połączeniu z idealnie aksamitną teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny przysmak na bazie majonezu, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
25,00 zł
RILLETTES Z PULARDY Z CZARNĄ TRUFLĄ PREMIUM 100g
Rillettes to w kuchni francuskiej mięsne smarowidło do pieczywa. Delikatne, z soczystym mięsem o wyrazistym smaku i apetycznym aromacie. Z konfitowanej pulardy francuskiej z dodatkiem czarnej trufli będzie wyborną przekąską, także na wyjątkowe przyjęcia. Wykonane ręcznie z najwyższej klasy składników, w 100% naturalne.
Odkryj autentyczność smaków i delektuj się doskonałością rzemiosła!
Produkt PREMIUM, nagrodzony w Paryżu prestiżową nagrodą smakoszy Prix Epicures.
Wysyłka w: 24 godziny
RILLETTES Z KACZKI BARBARIE Z POMARAŃCZĄ I DZIKIM PIEPRZEM PREMIUM 100g
Z radością przedstawiamy nasze kolejne odkrycie kulinarne: francuskie, rzemieślnicze rillettes z kaczki Barbarie z kandyzowaną pomarańczą i dzikim pieprzem Voatsiperifery. Z tym wybornym smarowidłem do pieczywa, przekąsisz coś smacznego w ciągu dnia lub postawisz na świąteczny stół jako wykwintną przystawkę. Odkryj autentyczność smaków i delektuj się doskonałością rzemiosła.
Produkt PREMIUM, nagrodzony w Paryżu prestiżową nagrodą smakoszy Prix Epicures.
Wysyłka w: 24 godziny
RILLETTES Z DZIKIEGO JELENIA Z JAGODAMI CZARNEGO BZU PREMIUM 100g
Mamy przyjemność przedstawić jedno z naszych najnowszych odkryć kulinarnych PREMIUM - rillettes z dzikiego jelenia z jagodami czarnego bzu. To rarytas autentycznego francuskiego rzemiosła z certyfikowanych, najwyższej jakości składników. Dla amatorów dziczyzny i miłośników smaków rzadkich i szlachetnych. Jeśli nie znasz francuskich rillettes, warto poznać ich smak, zaczynając od najlepszych! Doskonałe na świąteczne przekąski!
Więcej...
Wysyłka w: 24 godziny