MUSZTARDA Z LISTKAMI KOLENDRY I KANDYZOWANĄ POMARAŃCZĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.
Musztarda z listkami kolendry i kandyzowaną pomarańczą… Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.
Wysyłka w: 24 godziny
MUSZTARDA Z BURGUNDII Z ORZECHEM LASKOWYM I WANILIĄ BOURBON 100g

Ta niezwykła francuska musztarda z orzechami laskowymi i wanilią Bourbon zaskakuje nie tylko oryginalną kompozycją smaków. Tradycyjny sposób wytwarzania, autentyczność składników oraz savoir-faire producentów czynią z niej prawdziwą gratkę dla smakoszy. Tak smakuje musztarda opracowana przez uznanego szefa kuchni francuskiej i burgundzkich specjalistów - musztardników.
MUSZTARDA Z BOROWIKIEM I WĘDZONĄ HERBATĄ 100g

Patrick Bertron, szef kuchni w prestiżowej restauracji Relais Bernard Loiseau, we współpracy z Moutarderie Fallot, stworzył unikalną gamę musztard dla smakoszy. Niebanalne połączenia smaków, lekka, aksamitna konsystencja wraz z jakością składników, czynią z nich produkty wyjątkowe.
Musztarda z borowikiem i wędzoną herbatą... Dla koneserów, którzy lubią zaskakiwać swoje kubki smakowe.
RZEMIEŚLNICZY KREM AIOLI WEGE Z ZIARNEM FENKUŁU 110g

Wykwintny, francuski krem aioli dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa aioli z ziarnami kopru włoskiego w połączeniu z idealnie aksamitną teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny przysmak na bazie majonezu, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - GROSZEK, MIĘTA I ORZECH NERKOWCA 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z zielonego groszku, mięty i orzecha nerkowca w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KARCZOCH, CYTRYNA I MIGDAŁ 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z karczochów, cytryny i migdałów w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KASZTAN I BOROWIK PIECZONY 110g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Doskonała kompozycja smakowa z kasztanów i pieczonych borowików, w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
SOS ŚMIETANOWY ZE SMARDZAMI - SZEF KUCHNI ZROBIŁ GO ZA CIEBIE 180g

Kto nie lubi smardzów? Ale kto często je jada? Pragnieniu wychodzi naprzeciw gotowy sos śmietanowy z tymi aromatycznymi grzybami. Stworzony przez eksperta od sosów z francuskiej Prowansji, pozwoli cieszyć się potrawami z dodatkiem kremu o orzechowo-korzennym smaku i niecodziennym aromacie.
Wysyłka w: 24 godziny
SOS NA CZERWONYM WINIE Z TRUFLĄ LETNIĄ – SZEF KUCHNI ZROBIŁ GO ZA CIEBIE 180g

Kto nie lubi trufli? Ale kto często je jada? Pragnieniu wychodzi naprzeciw gotowy sos na czerwonym winie z tym wybornym grzybem. Stworzony przez eksperta od sosów z francuskiej Prowansji, pozwoli cieszyć się potrawami z dodatkiem kremu o truflowym smaku i niezwykłym aromacie
Wysyłka w: 24 godziny
PASTA-KREM DO PIECZYWA I POTRAW - KARCZOCH I CZARNA TRUFLA ZIMOWA 120g

Wykwintna, francuska pasta do smarowania dla wymagających podniebień. Wyśmienita kompozycja smakowa z karczochów i czarnej trufli zimowej w połączeniu z idealnie gładką, gęstą teksturą i przepięknym, naturalnym aromatem to wyborny krem warzywny, o którym można powiedzieć: tak właśnie smakuje najlepszy...
Wysyłka w: 24 godziny