KREM Z CZEKOLADY VALRHONA I ORZECHÓW LASKOWYCH Z WŁOCH

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 42,00 zł 42.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Poznaj produkt

Cukiernicy Nicolas i Caroline Hubert - poznaj ich tutaj - mają swą pracownię w Kérantour, we francuskiej Bretanii. Wszystko, co produkują wytwarzają ręcznie przy użyciu wysokiej klasy składników, dzięki czemu ich kreacje uchodzą za produkty ekskluzywne, pozostając przy tym prostą, słodką przyjemnością na co dzień. Nie bez znaczenia jest też ich doświadczenie cukiernicze. Smaki, od cukierkowego karmelka poprzez słony karmel - klik - aż po bardziej wymagające wyroby czekoladowe, są zawsze wypracowane, zrównoważone i wyrafinowane.

Miłośnicy czekoladowo-orzechowych kremów w końcu będą zachwyceni!  

Krem jest delikatny, lekki i niezwykle aksamitny. Wykonany w sposób rzemieślniczy i wyłącznie ze składników wysokiej jakości: orzechów laskowych z Włoch oraz cenionej przez mistrzów cukiernictwa francuskiej czekolady VALRHONA.

To zdrowa przyjemność, (bez oleju palmowego), której nie można się oprzeć. Zjesz bez poczucia winy. I poczujesz różnicę!

Wykorzystasz go do naleśników, jako dodatek do deserów, uświetnisz nim śniadanie albo podwieczorek. I użyjesz wszędzie tam, gdzie dosięgnie wyobraźnia. Zawsze będzie wyborną czekoladką na torcie!

♥ Lubimy go za lekkość i wyrafinowanie. Za jakość czekolady i orzechów laskowych. Za elegancką równowagę smaków między nimi i za satysfakcję znalezienia tego właśnie. Za to, że nigdy nie zawodzi, a obok radości smakowania przynosi poprawę humoru, także wtedy, gdy przyłapujemy się nawzajem na... podkradaniu ze słoika.

SKŁADNIKI: pralina z orzechów laskowych Valrhona (orzechy laskowe z Włoch 55%, cukier) 43%, gianduja z orzechów laskowych Valrhona (orzechy laskowe z Włoch 35%, cukier, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, ziarna kakaowe, naturalny ekstrakt z wanilii), Valrhona satilia dark (ziarna kakaowe, cukier, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny ekstrakt waniliowy, olej z pestek winogron, kakao Valrhona 2,4%, masło półsłone wytwarzane w maselnicy (masło 97,2%, sól 2,8%). Może zawierać śladowe ilości sezamu.

Waga netto: 200g

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (1)

12 listopada 2021

Krem uniwersalny,bo nadający się do crepes(naleśników),ciasta drożdżowego,na język zwany łakomym,a nawet do pieczeni,aby przełamać jej pikantność Polecam

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl