KREM CZEKOLADOWY VALRHONA Z MIGDAŁAMI I ORZECHAMI LASKOWYMI

Dostępność: SPRZEDANE, wróć później
Cena: 42,00 zł 42.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Poznaj produkt

Chocolat praliné Craquant - to naturalny, wykonany metodami tradycyjnymi czekoladowy krem do smarowania z wysokogatunkowej czekolady Valrhona z drobno pokruszonymi migdałami i orzechami laskowymi pochodzenia włoskiego. Wyrafinowany, subtelny, o aksamitnej, lekko chrupiącej teksturze i harmonijnym połączniu nut smakowych. Wykonany we Francji przez mistrzów cukiernictwa, zadowoli najbardziej wymagających amatorów czekoladowo-orzechowych doznań. Zdrowy, bez oleju palmowego.

Zapraszamy także do odkrycia naturalnego kremu z czekolady VALRHONA z orzechami laskowymi z Włoch - klik.

Producenci - cukiernicy Nicolas i Caroline Hubert - poznaj ich tutaj - mają swą pracownię w Kérantour, we francuskiej Bretanii. Wszystko, co produkują wytwarzają ręcznie przy użyciu wysokiej klasy składników, dzięki czemu ich kreacje uchodzą za produkty ekskluzywne, pozostając przy tym prostą, słodką przyjemnością na co dzień. Nie bez znaczenia jest też ich doświadczenie cukiernicze. Smaki, od cukierkowego karmelka - klik i klik - poprzez słony karmel - klik - aż po bardziej wymagające wyroby czekoladowe, są zawsze wypracowane, zrównoważone w smaku i wyrafinowane.

Miłośnicy prawdziwych czekoladowo-orzechowych kremów w końcu będą zachwyceni!    

Krem jest delikatny i aksamitny z chrupiącymi drobinami orzechów laskowych oraz migdałów. Zawiera gianduję Valrhona - masę z cenionej przez mistrzów cukiernictwa francuskiej czekolady Valrhona i drobno pokruszonych orzechów laskowych z Włoch oraz praliné Valrhona - pastę z prażonych, skarmelizowanych i zmielonych orzechów laskowych i migdałów.

To zdrowa przyjemność, której nie można się oprzeć. Zjesz bez poczucia winy i poczujesz różnicę!   

SKŁADNIKI: gianduja Valrhona z orzechów laskowych (orzechy laskowe z Włoch 35%, cukier, pełne mleko w proszku, masło kakaowe, ziarna kakaowe, naturalny ekstrakt z wanilii), praliné Valrhona z orzechów laskowych (orzechy laskowe z Włoch 55%, cukier) 28%, praliné migdałowo-orzechowe Valrhona (cukier, orzechy laskowe 25%, migdały 25%, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt z wanilii) 14%, czekolada: coeur de guanaja Valrhona (ziarno kakaowe, cukier, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt z wanilii), olej z pestek winogron, kakao Valrhona 3,5%, masło półsłone (masło 97,2%, sól 2,8%).

Krem wykonany w pracowni, w której używa się sezamu, mleka, jajek, pszenicy i orzechów.

Waga netto: 200g

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl